Kahramanmaraş Şube Başkanlığı

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi ile SDS İmzaladık
Kahramanmaraş Şube Başkanımız Necati Kahveci, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Toptaş ile Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi (SDS) imzaladı. İmza Törenine Şube Başkan Yardımcımız Salim Kurt, İşyeri Temsilcilerimiz Eyüp Özdemir, Mahmut Sami Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcıları Cuma Tekinşen ve Ramazan Kibar katıldı.
Şube Başkanımız Necati Kahveci, gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı , Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Toptaş’a teşekkür ederek Sosyal Denge Sözleşmesi’nin üyelerimiz ve çalışanlarımız için hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundu.
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Toptaş ise sözleşmenin imzalanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Şehrimize birlikte hizmet ettiğimiz çalışma arkadaşlarımız için hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.



