HABERLER

Genel Başkanımız Levent Uslu Kırıkkale Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim’i Ziyaret Etti
Genel Başkanımız Levent Uslu, Kırıkkale Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim’i ziyaret ederek istişareler gerçekleştirdi. Ziyarette Kırıkkale Şube Başkanımız Tuncay Bulut, Şube Başkan Yardımcılarımız Sercan Emel ve Mustafa Gümüşsoy katıldı.
Gerçekleşen görüşmede; yerel yönetim hizmet kolundaki kamu görevlilerimizin mali ve özlük haklarına ilişkin beklentiler, toplu sözleşme süreci ve sahadaki güncel gelişmeler ele alındı. Kurumlar arası istişarenin ve sosyal diyaloğun güçlendirilmesinin önemi üzerinde duruldu.
Genel Başkanımız Uslu. “Bem-Bir-Sen olarak, yerel yönetim hizmet kolundaki öncü rolümüzle, kamu çalışanlarımızın haklarını korumak ve yeni kazanımlar üretmek için kararlılıkla çalışıyoruz. Sendikal faaliyetlerimizi her zaman sosyal diyalog zemininde, kurumlarımızla güçlü bir iletişim kurarak sürdürmeyi önemsiyoruz. Kırıkkale’mizin kalkınmasına emek ve alın teriyle destek veren çalışanlarımızın mali ve özlük haklarının iyileştirilmesi temel önceliğimizdir. Nazik kabulleri için Sayın Valimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Kırıkkale Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim de, “Kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve süratli bir şekilde vatandaşa ulaştırılmasında çalışanlarımızın motivasyonu bizler için çok değerlidir. Kırıkkale’mizin her bir köşesinde fedakârca görev yapan personelimizin huzurlu bir çalışma ortamına sahip olması, ilimizin gelişimine doğrudan katkı sağlamaktadır. Bu noktada Bem-Bir-Sen ile istişare içerisinde olmayı önemsiyoruz. Nazik ziyaretleri dolayısıyla Sayın Genel Başkanımıza ve beraberindeki heyete teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin ardından Genel Başkanımız Uslu, Kırıkkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Şahin’i ziyaret ederek İl Özel İdarelerinde çalışan kamu görevlilerimizin sahada karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri, gündeme dair hususlar istişare edildi.



