HABERLER

Genel Başkanımız Levent Uslu, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken’i Ziyaret Etti
Genel Başkanımız Levent Uslu, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ bünyesinde görev yapan memurlarımızın sorun, beklenti ve taleplerine ilişkin Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken’e ziyarette bulundu.
Ziyarete; Genel Başkanımız Levent Uslu’nun yanı sıra Genel Başkan Yardımcımız D. Cenk Davulcu, Bursa 1 No’lu Şube Başkanımız Ahmet Ağlan ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz katıldı.
Genel Başkanımız Levent Uslu; “Bem-Bir-Sen olarak, yerel yönetim çalışanlarımızın gür sesi olmaya ve alın terinin karşılığını korumaya devam ediyoruz. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ bünyesinde fedakârca görev yapan memurlarımızın sahadan bizlere ilettiği sorunları, beklentileri ve talepleri istişare ettik. Amacımız, çalışanlarımızın huzurla görev yapacağı bir çalışma iklimini tahkim etmek ve mali haklarının iyileştirilmesini sağlamaktır. Bizler çözüm odaklı sendikacılık anlayışımızla yerel yönetimlerdeki çalışma barışını korumayı hedefliyoruz. Misafirperverliği ve taleplerimize gösterdiği yapıcı yaklaşım için Genel Sekreterimiz Deniz Köken teşekkür ediyor, istişarelerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; “Bursa’mızın her noktasına hizmet götüren Belediye ve BUSKİ çalışanlarımızın özverisi bizler için çok kıymetlidir. Şehrimize sunulan kamu hizmetlerinde sürekliliği ve kaliteyi sağlayan en önemli unsur, personelimizin motivasyonu ve huzurudur. Bugün Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu ve beraberindeki heyetle yaptığımız görüşmede, çalışanlarımızın taleplerini detaylı bir şekilde ele aldık. Kurumsal hedeflerimiz doğrultusunda, personelimizi destekleyen her türlü iyileştirme ve sendikal diyalog sürecini değerli buluyoruz. Ziyaretleri için Genel Başkanımıza ve teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.



