Düzce İl Başkanlığı

Düzce İl Başkanımız ve Kadınlar Komisyonu Başkanı Asiye Durnacı'nın Ev Sahipliğinde Kadınlar Komisyonu İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
Düzce Memur-Sen Kadınlar Komisyonu, kadın kamu görevlilerinin sorunlarını değerlendirmek ve çözüm yolları üretmek amacıyla istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya, Düzce Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı ve Düzce Bembirsen İl Başkanı Asiye Durnacı ev sahipliği yaptı.
Ziyaret kapsamında Genel Merkez Kadınlar Komisyonu Başkanı Sıdıka Aydın ve Başkan Yardımcısı Necla Doğan sendikanın kadın komisyonu üyeleriyle bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda, kadın kamu çalışanlarının çalışma hayatında karşılaştığı güncel sorunlar ve talepler istişare edildi.
Kadınların sendikal mücadelede daha aktif rol almasını, toplumsal duyarlılık projeleri ve 8. Dönem Toplu Sözleşme sürecine ilişkin değerlendirmeler de gündeme alındı.
Toplantıda konuşan Kadınlar Komisyonu Başkanı Sıdıka Aydın, kadın kamu çalışanlarının haklarını koruma ve geliştirme yönünde yürütülen çalışmalara değinirken, yerelde yapılan bu tür istişarelerin karar alma süreçlerine önemli katkılar sunduğunu belirterek; “ Memur-Sen olarak; bir yandan çalışma hayatındaki çözüm bekleyen sorunlar için alanda ter akıtıp Toplu sözleşme masasında mücadele ederken, Bir yandan da toplumsal hadiselere duyarsız kalmayarak farkındalık ve sosyal sorumluluk çalışmaları icra ediyoruz. Her zorluk anında, zahmette rahmet vardır diyerek, İstikametimizi kaybetmeden büyüyor, yolumuza güçlenerek devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.