Batman Beşiri Belediyesi'nde SDS İmzalandı
Sendikamız ile Batman Beşiri Belediyesi arasında belediyede çalışan personelin refah payının iyileştirilmesinin, iş veriminin yükseltilmesinin, moral ve motivasyonlarının artırılmasının sağlanması amacıyla Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.
Sözleşmeye, Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut ile Batman İl Başkanımız Yusuf Çiftçi imza attılar.
Başkan Karabulut yaptığı konuşmada, sosyal denge sözleşmesi imzaladıkları için memnun olduklarını belirterek çalışanların performansının artmasını temenni etti.
İl Başkanımız Yusuf Çiftçi ise Bem-Bir-Sen olarak hizmet sendikacılığını ilke edindiklerini ifade ederek yerel yönetim çalışanlarına katkı sumaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Çiftçi, sosyal denge sözleşmesinin çalışanlara hayırlı olması temennisinde bulundu.
İmzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi ile birlikte üyelerimize; 350 TL Sosyal Denge yardımı, dini bayramlarda birer maaş ikramiye, eğitim öğretim sezonunda üniversite öğrencilerine 250 TL, lise öğrencilerine 50 TL ve ilkokul öğrencilerine 30 TL katkı sağlanmıştır.